Portali universitar

Njoftim për publikimin e dokumenteve zyrtare nga Universiteti i Mitrovicës

 Njoftohen të gjithë studentët e Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini" dhe opinioni i gjerë se nga data 3.4.2014, Universiteteti i Mitrovicës tani e tutje e ka Ueb-faqen e ...

Më shumë

Rektori i përkohshëm Prof. ass. dr. Alush Musaj priti në takim Zyrtarin për marrëdhënie me jashtë në Ambasadën e SHBA z. Jeffrey M. Jamison.

Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” sot e vizitoi Zyrtari për marrëdhën...

Më shumë

Rishpallje e konkursit për stemën dhe flamurin e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”

Më shumë

Njoftim për kandidatin e suksesshëm - Drejtor i Departamentit për buxhet dhe financa

 Ju lutem per te shkarkuar dokumentin Më shumë

Një vjetori i themelimit të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” 06.03.2014

Me rastin e kremtimit të 1 vjetorit të themelimit të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” dhe Universitetit të Gjilanit “Kadri Zeka”, ...

Më shumë