Menyra e nxjerrjes se Fletepagesave Online nga studentet

  Te gjitha fletepagesat ne UP nga e Marta dt. 05.02.2013 ora 11.00 per cfardo lloji te sherbimeve per studentet ne UP (paraqitje te provimeve, per diploma, certifikat te notave, semester, etj) mund te behet duke ndjekur rruget e me poshtme:
   
  1. Studentet qe jane regjistruar ne vitin Akademik 2012/2013 te gjitha llojet e pagesave mund te i shkarkojne nga qasja qe kane ne SEMS permes ID karteles.
   
  2. Studentet qe jane regjistruar ne vitin Akademik 2011/2012 dhe me pare (qe nuk kane ID kartela), te gjitha llojet e pagesave mund te i shkarkojne nga Ueb portali
  i UP-se http://uni-pr.edu, duke shtypur mbi Link-Butonin FLETEPAGESA.
  Kusht per shkarkimin e fletepagesave nga Studentet qe jane regjistruar ne vitin Akademik 2011/2012 dhe me pare eshte qe studenti te zgjedh:
  Fakultetin,
  Departamentin/Drejtimin,
  Nivelin e studimeve,
  Statusin e Studenteve,
  Llojin e pageses (varesisht prej nivelit dhe statusit mbushet lista),
  Shkruan: Emrin, Emrin e prindit, Mbiemrin dhe Numrin personal.
  Ne fund shtyp butonin Ruaj,
  Ne momenetin e ruajtjes se fletepageses, mbushet nje liste, ku ne kete liste eshte nje buton Printo, klikon mbi te dhe shtyp Fletepagesen ne tri kopje (Nje kopje e ndale Banka, nje kopje dorezohet tek Referenti ne Fakultet dhe nje kopje e mban studenti).
   
  Studenti bene pagesen ne cilendo nga Bankat dhe pas kryerjes se pagesess ne Banke shkon ne Fakultetin perkates per te bere konfirmimin e pageses tek Referenti, per cka e ka bere pagesen.


Arkiva e lajmeve

«gusht»
MaEnPrShDi
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456