Inxh i dipl. Muhamet Hajrizi

Ligjërues
FSHTAM
[email protected]
028534179
Qarqet kompjuterike, sem, I, 3+2,  Mikroprocesorët dhe mikrokompjuterët II, sem. IV, 3+2, Rrjetat e informacionit, sem, V,2+2,  Artitektura dhe organizimi i kompjuterve, sem, IV, 2+2, Sistemet transmetuse, sem, VI, 2+2, Materialet elektroteknike sem, III 2+2, Hyrje në multimedia sem, III 2+2.